Náš blog

kategorie blogu

Vir napadající soubory. Chraňte se před ním

23.01.2017 | Miroslav Urbánek
Nejste zrovna technický typ? Zálohujete si pravidelně své fotky, dokumenty a vše důležité? Nový typ viru napadající soubory vám může zničit všechna vaše data. A získat je zpátky je nejen složité, ale i velmi drahé. Víme, na co si dát pozor.

Recenze školení Google Analytics

10.01.2017 | Pavel Horelica
I sebelepší odborník na svůj obor časem najede na jistý stereotyp. Řeší podobné problémy, přemýšlí nad podobnými schématy, zkrátka "jede si to svoje". To je ale cesta do pekel.

EET čeká od března i e-shopy. Není se čeho bát

02.01.2017 | Lukáš Bryksa
Obávaná elektronická evidence tržeb je už v plném proudu v restauracích a v ubytovacích zařízeních. E-shopy si zatím sice mohly oddechnout, ale od 1. března se to týká i jich. O které platby se jedná? Jak si zažádat o certifikát? Pokud vlastníte e-shop, připravte se raději včas, abyste administrativu nedoháněli na poslední chvíli.

Jak využít dotace na rozvoj podnikání?

04.11.2016 | Lukáš Bryksa
Dotace v podnikatelské sféře se staly součástí života většiny firem. Dotovány jsou vzdělávací aktivity, inovace, technologie, vznikající školicí střediska, nákup a rekonstrukce nemovitostí ale třeba také účast na zahraničních výstavách. My si dnes nastíníme možnosti využití dotací v oblasti informačních a komunikačních technologií a vzdělávacích aktivit.

Přechod na https neodkládejte. Nabídněte zákazníkům bezpečnost

11.10.2016 | Lukáš Bryksa
Přemýšlíte, jaké výhody by získal váš web přechodem z protokolu http na zabezpečený protokol https? Ačkoliv nejsilnějším benefitem je samozřejmě zabezpečení ochrany dat, dle vyjádření Googlu má protokol https také drobný vliv na zlepšení pozice ve vyhledávání a nabídne vám více informací o návštěvnících.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů