Náš blog

kategorie blogu

Chcete svým zákazníkům zpříjemnit nakupování a sobě ulehčit práci?

18.04.2017 | Dominik Bezděk

Provozujete e-shop či jinou službu na internetu? A chtěli byste svým zákazníkům udělat radost z nákupu ještě o něco větší? Co jim třeba poslat SMS o přijaté objednávce, nebo o slevě jenom pro ně. Nebojte, nebudete trávit hodiny a hodiny psaním zpráv pro každého zákazníka zvlášť. SMS brána to udělá za vás.

Co je SMS brána?

SMS brána je systém, speciálně vyvinutý pro automatickou práci se SMS zprávami. Usnadní vám život, ať už potřebujete posílat SMS svým zákazníkům o právě probíhající slevové akci nebo o tom, kdy si svůj balíček mohou vyzvednout. Prostřednictvím SMS můžete komunikovat se svými zákazníky, umožnit jim provádět SMS platby nebo objednávky, či rezervace na různé akce.

Jednou z takových SMS bran je i SMS.sluzba.cz. Je komplexní soubor SMS řešení a poskytuje nepřeberné množství funkcí. Výhodou je jeho jednoduchost. Vy jako budoucí provozovatel si zvolíte, o jakou sužbu máte zájem a prostřednictvím několika SMS API ji propojíte se svým systémem. Samotnou mobilní platbu či potvrzení objednávky pak nastavujete ve svém počítači. Jednoduše a rychle.

Co mi systém nabízí?

K nejoblíbenějším službám portálu patří SMS Gate, SMS Action, Direct SMS a Premium SMS Action.

Díky těmto službám budete schopni odesílat až 50 SMS za vteřinu za velmi nízké ceny. Navíc můžete službu propojit s vlastní SIM kartou, na které máte výhodný tarif. Díky službě Direct SMS můžete přijímat platby od svých zákazníků až do výše 300 Kč.

Lze službu propojit i s mým systémem?

Pokud vás systém sms.sluzba.cz zaujal, a chtěli byste využívat některou z jeho funkcí, stačí nás kontaktovatRádi vám pomůžeme s propojením vašeho systému se SMS službou.

Díky našemu redakčnímu systému vás navíc dokážeme propojit i s dalšími systémy, které běžně používáte ve svém e-shopu. Využíváte-li některý z účetních programů Pohoda nebo Money, nechte si jej propojit s vašim systémem. Usnadní vám to tak práci a stále můžete pracovat s pohodlným systémem, který dobře znáte.

Jak ještě můžu usnadnit nakupování svým zákazníkům?

Platba za zboží či služby na internetu je dnes tak jednoduchá, jako nakoupit rohlíky. Pokud chcete svým zákazníkům umožnit platby pomocí platební karty, využijte některý z platebních systémů. Pravidelní zákazníci si navíc údaje ze své karty mohou bezpečně uložit. Nemusí tak pokaždé hledat peněženku a ztrácet čas vypisováním údajů. Propojíme váš systém s některou z platebních bran PayPal, ČSOB platební brána nebo The Pay, která nabízí až 17 platebních metod najednou.

Máte jiný program či službu, kterou byste chtěli propojit se svým redakčním systémem? Ozvěte se nám, a my vám s tím pomůžeme.

Dominik Bezděk
linkbuilder
ZPĚT Chci Obchodní dovednosti
Dominik Bezděk
linkbuilder email: dominik.bezdek@impnet.cz

Dominikovou vášní je zkoumání zajímavých webů, jejich autority a potenciálu k zisku zpětných odkazů. Neustále se snaží o originální myšlenky, jak obsah vašeho webu ještě lépe využít a posunout dál. Dominik se řídí heslem „pořád je čemu se učit,“ a když už ho nic nenapadá, tak si jde pročistit hlavu na procházku se psem do přírody.

Co dalšího píšu?


5 tipů, jak vytunit Instagram

04.04.2018 | Dominik Bezděk
Instagram je stále oblíbenějším, a mnoho firem se již k této sociální síti také přidalo. Ať už k podpoře brandu nebo přímému prodeji svých výrobků. Chtěli byste také začít, ale nevíte jak na to? Máte založený Instagram a to je tak všechno, co jste zatím udělali? Poradíme vám, jak si svůj profil pořádně „vytunit“ a rozběhnout.

Náborové kampaně v LeadAds kampaních Facebook

20.06.2023 | Dominik Bezděk
Facebook je největší sociální síť na světě, na které se denně pohybuje obrovské množství lidí. Pro firmy je to obrovská příležitost, jak oslovit své cílové publikum a získat nové zákazníky. Jedním z nejefektivnějších způsobů, jak toho dosáhnout, jsou náborové kampaně v LeadAds kampaních.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů