Náš blog

kategorie blogu

SEO Movie: Podívejte se na to nejzajímavější ze světa SEO

29.08.2018 | Dominik Bezděk

SEO neboli Search Engine Optimization je proces tvorby a zlepšování webových stránek vedoucí k lepšímu umístění ve vyhledávání a zároveň k maximalizaci plnění cílů webu. Jak ale takové SEO vzniklo? A jak se v průběhu časů vyvíjely vyhledávače Google, Bing nebo Yahoo?

Díky marketingové agentuře Ignite Visibility ze San Diega mohlo vzniknout video „SEO: The Movie“, které mapuje historii SEO a reaguje na největší aktualizace vyhledávačů, jako je například Google Panda, Pinguin apod. Podívejte se s námi na toto video i s českými titulky, které jsme pro vás vytvořili.

Dominik Bezděk
linkbuilder
ZPĚT Chci SEO
Dominik Bezděk
linkbuilder email: dominik.bezdek@impnet.cz

Dominikovou vášní je zkoumání zajímavých webů, jejich autority a potenciálu k zisku zpětných odkazů. Neustále se snaží o originální myšlenky, jak obsah vašeho webu ještě lépe využít a posunout dál. Dominik se řídí heslem „pořád je čemu se učit,“ a když už ho nic nenapadá, tak si jde pročistit hlavu na procházku se psem do přírody.

Co dalšího píšu?


Co znamená zákaznická analytika? A na co se soustředit?

02.03.2018 | Dominik Bezděk
Říkáte si, k čemu vám bude na e-shopu členská sekce, ve které váš zákazník uvidí své objednávky, nebude muset vyplňovat pořád dokola kontaktní údaje apod.? Nejen, že mu ušetříte spoustu času a on se tak bude na vás e-shop rád vracet, ale vy získáte důležité údaje, jako jsou počty objednávek a jejich hodnota. Tato data vám pak pomůžou se soustředit na jednotlivé skupiny zákazníků. Jak tedy na zákaznickou analýzu?

Zabezpečení Facebook a Instagram účtů

08.08.2022 | Dominik Bezděk
V poslední době se stále více setkávám s ukradenými osobními účty klientů na Facebooku i Instagramu. Ať už je to klient s malým eshopem či s velkým B2B webem, všichni mají jedno společné – slabé zabezpečení svých účtů. Proto jsem se rozhodl vám sepsat pár tipů, jak si svůj účet nejlépe zabezpečit.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů