Náš blog

kategorie blogu

Redakční systém Brave CMS a informační systémy ABRA

Vstoupit do světa efektivní správy webu či e-shopu není vždy jednoduché. Spojení moderního redakčního systému s informačními systémy od ABRA Software je však dobrým krokem směrem k bezproblémovému řízení firemních procesů. S naším redakčním systémem Brave CMS je to hračka.

Zastaralé metody a ztráta efektivity při správě

Redakční systém a správa e-shopu jsou srdcem moderní digitální existence firem. Pomáhají rychle a bezpečně spravovat vaši online komunikaci. Při používání zastaralých metod může totiž správa webu připomínat složitý labyrint, kde je každý krok spojen s potenciálními komplikacemi. Organizace pak často čelí výzvám spojeným se ztrátou času, nesourodostí dat a omezenou možností rychlých úprav obsahu. To může mít značný dopad na celkovou efektivitu a konkurenceschopnost. Content management system (CMS), který umožňuje i propojení s dalšími firemními systémy je tak dnes v podstatě předpokladem k úspěchu na poli digitální komunikace.

Proč je Brave CMS řešením?

Jako odpověď na zmíněné problémy vstupuje na scénu náš inovativní redakční systém Brave CMS. Jde o jednoduchý, přehledný a intuitivně ovladatelný systém pro vás i vaše klienty. Inspirovali jsme se světovými CMS a k tomu přidali naše zkušenosti s téměř patnáctileté praxe v online marketingu. Hlavními výhodami je kromě zmíněných také rychlost, bezpečnost a možnost univerzálního použití pro weby i eshopy jakéhokoliv typu. Moderní rozhraní umožňuje implementovat každý požadavek na individuální úpravu, kterou budete potřebovat do jádra systému. Díky Brave CMS tak můžete přejít na vyšší úroveň efektivity a flexibility. Ale co když váš firemní ekosystém zahrnuje i další informační nebo účetní systémy či zbožové porovnávače. Zde spočívá hlavní kouzlo našeho redakčního systému. BRAVE CMS je totiž připravený na propojení s účetními systémy, platebními bránami, rezervačními systémy či zbožovými porovnávači. Administrace vaší firmy tak bude pohodlnější a rychlejší než kdy dřív. Nyní navíc přinášíme integraci na populární informační systém ABRA.

Harmonická integrace ABRA Software

Napojení našeho CMS na systémy od ABRA Software otevírá dveře do světa bezproblémové správy firemních procesů. Váš redakční a informační systém bude pracovat v dokonalé harmonii. Vytvářejte, upravujte a spravujte obsah v Brave CMS, přičemž data se automaticky aktualizují v ABRA. Žádné ruční opisy, žádné duplicitní práce. Integrace umožňuje plynulý přenos informací o financích a skladových zásobách mezi systémy. Díky tomu se eliminuje riziko chyb a neefektivního řízení. Už se nemusíte obávat nesouladů v účetním systému nebo ztráty času při ručním zadávání informací. Automatizace procesů vám tak přinese především výraznou úsporu času a energie a může tak přispět k celkově vyšší produktivitě vás i vašeho týmu.

Ať už jste menší podnikatel či velká firma v BRAVE CMS budete mít vše hezky pohromadě. Celým systémem a jeho funkcionalitami vás provedeme a proškolíme zaměstnance tak, aby se v něm rychle a účinně orientovali a hravě zvládli jakoukoliv implementaci.

V případě zájmu či dotazů se prosím ozvěte našemu obchodnímu zástupci, nebo nechte vzkaz ve formuláři. Ozveme se vám do 48 hodin.

Technické oddělení
programátor
ZPĚT Chci BRAVE CMS se systémem ABRA
Technické oddělení
programátor email: podpora@impnet.cz

Co dalšího píšu?


Responzivní vs. adaptivní design - který je lepší?

02.08.2021 | Technické oddělení
Nástup tabletů a chytrých telefonů otřásl pravidly webového designu a internet se musel náhle přizpůsobit různým variantám a velikostem displejů, mimo jiné i pomocí responsivních a adaptivních web designů. Zajímá vás, jaký je v nich rozdíl, co mají společného, a hlavně jaké řešení je lepší?

Jak jsme zjednodušili práci společnosti Lindab díky PWA

04.12.2023 | Technické oddělení
Společnost Lindab dlouhodobě toužil dát svým partnerům podrobná data o svých produktech v přehledné digitální formě. Dnes vám ukážeme, jak náš technický tým vyvinul a implementoval PWA aplikaci na míru pro Lindab, což přineslo zásadní změny v komunikaci se zákazníky a partnery.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů