Náš blog

kategorie blogu

Platební brána ThePay přichází s novou verzí. A je na co se těšit

12.04.2021 | Lukáš Bryksa

Českou platební bránu ThePay jsme si oblíbili my i naši klienti. Nasazujeme ji velmi často, protože má dobré funkce, podporu a výhodné podmínky pro klienty. Díky tomu, že jsme oficiálním partnerem ThePay, umožňuje nám to zrychlit komunikaci a poskytovat našim klientům přímé nabídky.

The Pay nově přichází s poměrně revoluční verzí 2.0. Co vše přinese a na co se můžete těšit?

Nové tarify pro klienty

Změnou, kterou klienti jistě pocítí, jsou výhodnější tarify, tedy procenta poplatku z každé provedené platby přes platební bránu. Tarify začínají již na 0,79 % při dosažení obratu 250 000 Kč za měsíc, přičemž se neplatí ani měsíční poplatek za vedení účtu, ani korunové poplatky za platby.

Tarify jsou nově "inteligentní", což v praxi znamená, že se tarif automaticky každý měsíc přizpůsobí obratu, kterého jste dosáhli v minulém měsíci, a poplatky se tak mění i podle vaší sezóny. Jedná se o velmi příjemnou novinku, která vám ušetří další peníze.

Nové funkce a měny

Kromě uživatelských věcí má nová verze platební brány lepší zabezpečení a možnosti plateb v nových zahraničních měnách (platby jsou možné nejen v CZK, ale také v EUR, USD, GBP, HUF, PLN, RON, BGN a HR).

Velmi důležitou novinkou jsou opakované platby. Pro klienty, kteří řeší např. pravidelné předplatné, roční tarify či členství, se jedná o zcela zásadní funkci umožňující automatické a pravidelné strhávání plateb z karty při schválení uživatelem.

Níže najdete stručný přehled novinek:


Google a Apple Pay

Nejzajímavější novinkou je pro nás jednoznačně implementace Google a Apple Pay. Přestože se v Česku stále jedná o spíše ojedinělou službu v rámci nabídky platebních bran, stává se čím dál oblíbenější, a tak velice vítáme tuto možnost právě u ThePay.

Google a Apple Pay vnímáme coby budoucnost plateb a rychlých objednávek, jelikož s uloženými údaji v PC nebo telefonu je možnost zaplatit na jedno či dvě kliknutí. Díky tomu se jedná o uživatelsky nejpohodlnější možnost. Až do teď jsme používali pro implementaci Google a Apple Pay platební bránu GP WebPay, nyní se tedy možnosti rozšiřují. Tuto možnost platby proto chceme implementovat do více e-shopů.

Komfort online registrace a potvrzení smluv v nové verzi ThePay přirozně zůstává. Rádi Vám zřídíme registraci a připravíme nabídku s co nejlepšími podmínkami.

Aktuálně dokončujeme implementaci nového API a od května budeme převádět stávající klienty na novou verzi této platební brány.

Těšíme se na zavedení těchto skvělých novinek pro podporu online prodejů maximálnímu počtu klientů. Vyzkoušejte novou verzi ThePay i vy!

Lukáš Bryksa
obchodní ředitel
ZPĚT Chci platební bránu
Lukáš Bryksa
obchodní ředitel email: lukas.bryksa@impnet.cz

Lukáš stál v roce 2009 u zrodu firmy. Často pracuje dlouho do noci nebo i o víkendech. Záleží mu totiž na vaší spokojenosti. Chce, abyste byli spokojení pořád. A ne jenom 40 hodin za týden.

Co dalšího píšu?


Proč mít skvělou kariérní stránku a co by měla obsahovat?

27.11.2020 | Lukáš Bryksa
Personální situace v ČR je pro většinu majitelů firem, manažerů a personalistů velmi složitá. Proto je potřeba přicházet s novými nápady, jak oslovit nové zájemce. Jednou z nich je např. kariérní microsite, která svým stylem a obsahem zaujme právě cílovou skupinu, o kterou máte zájem.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů