Náš blog

kategorie blogu

Jak využít featured snippets pro vyšší návštěvnost?

01.04.2020 | Pavel Horelica
Všimli jste si, že je stále těžší a těžší budovat přirozenou návštěvnost webu a přitom držet krok s doporučeními od Googlu? A nejde jen o to. Konkurence je stále tvrdší, odvážnější a drzejší. Obecně je prostě stále těžší se v onlinu prosadit bez nějakých extra velkých nákladů. Stále ale existuje místo, kam ještě vaše konkurence nepronikla.

Proč nasadit SSL certifikát?

07.02.2020 | Petr Zaoral
Věřím, že běžnému uživateli jde ze všech bezpečnostních pravidel už hlava kolem. Na co všechno musíme myslet, když pouštíme počítač, webový prohlížeč nebo e-mailového klienta?

V jakých slovech nejčastěji chybujete?

24.01.2020 | Žaneta Caletková
Naše mateřština je složitý jazyk a jen málokdo ji ovládá naprosto dokonale. Chyby se vyskytují nejen v takzvaných chytácích, ale i běžné gramatice. A některým výrazům pořád ne a ne přijít na kloub. V našem článku shrnujeme nejběžnější chyby, kterých se na webu vyvarovat.

Změny u plateb Google Ads

10.01.2020 | Jaroslav Loduha
Při zakládání účtu je běžnou součástí v Google Ads nastavení plateb. Inzerent měl možnost vybrat si mezi manuálními a automatickými platbami. Od září však Google provedl změny ve více zemích, ve kterých už nebude na výběr možnost manuálních plateb.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů