Náš blog

kategorie blogu

Pište na web úderné texty, které zaujmou (a prodají)

05.09.2019 | Žaneta Caletková
Webcopywriting představuje účinný způsob, jak se rychle zviditelnit bez geografických omezení tisku. Nabízí také více možností, jak oslovit určitou skupinu lidí – pomáhá e-shopům a webům uspět. Je však dobré mít na paměti, že to, co upoutá čtenáře tištěných textů, by na webu neobstálo.

7 nejlepších platebních bran pro majitele e-shopů

25.07.2019 | Lukáš Bryksa
Hledáte platební bránu pro svůj e-shop? Spolehlivost, bezpečnost a rozumná cena – to jsou tři podmínky, podle kterých se majitelé e-shopů rozhodují. Upřednostňujete spíše levnější řešení, nebo platební bránu s pokročilejšími funkcemi, jako předautorizace nebo rozpoznání několika cizích jazyků? Prohlédněte si naše srovnání.

Facebookové soutěže – na co si dát pozor?

12.06.2019 | Radek Hájek
Zábava pro fanoušky, spousta starostí pro tvůrce. Tak by se daly ve zkratce definovat Facebookové soutěže – nástroj, který dokáže přinést spoustu dobrého, ale také vysát vaší peněženku bez většího efektu.

Veľkosti bannerov v obsahovej sieti Google Ads a Sklik

09.05.2019 | Jaroslav Loduha
S obsahovou reklamou na internete ste sa už určite stretli a dokonca ste ju už mnohí možno aj pri svojom podnikaní využili. Ide o skvelý spôsob ako odprezentovať svoju reklamu pred veľkým publikom, a to často za nižšiu cenu ako pri vyhľadávacej sieti.

Jak připravit školení, aby to nebyla strašná nuda?

Školení není totéž co škola. Nemáte před sebou rozjívené děti, které nebaví sedět a poslouchat, ale klienty, kteří zaplatili za to, aby se něčemu novému naučili. Jenže ti také nechtějí dlouhé hodiny sedět a poslouchat. Kurzy musí být co nejinteraktivnější, ale zároveň ne na sílu naplněné přiblblými aktivitami.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů