Náš blog

kategorie blogu

Proč funguji podvodné e-maily? Neustále jsme důvěřiví

07.12.2018 | Petr Zaoral
Čemu věřit a čemu ne? To je otázka, kterou si ve světě jedniček a nul klade téměř každý. Pomiňme nyní důvěryhodnost obsahu webů, portálů a diskusí, kterou, alespoň částečně, můžeme odhadnout z jejich adresy, autora a historie. Mnohem zajímavější kapitolou jsou e-maily.

Jak si vytvořit API klíč pro Google mapy?

Využíváte na svém webu funkci Google Map? Máte vloženou mapku v kontaktech nebo obecně používáte funkci mapky na webu pro rozšíření obsahu? Pak asi víte, že na začátku května došlo ke změně v Google mapách. Přístup k datům map přes API je nyní o trochu složitější. Ale jen o trochu.

Definujte si svého Frantu Vomáčku a komunikace půjde líp

Vždycky mě pořádně rozčaruje, když přijdu na e-shop děsně cool firmy, koupím si děsně in sluneční brýle, se kterými uvidím svět v barvách duhy a pak mi přijde e-mail se slovy: „Vážený zákazníku, děkujeme za váš nákup na e-shopu. Vaše objednávka…..“ Proč ten e-mail taky není cool a in? Protože daná firma nemá sjednocenou komunikaci a neví, pro koho píše. Vy tu chybu nedělejte.

12+ technických SEO chyb, které zabíjí vaši návštěvnost

08.10.2018 | Pavel Horelica
Dejme tomu, že máte web. Krásný web. Vyladěný web, u kterého jste si udělali analýzu klíčových slov, máte přehlednou strukturu webu, dostatek cílových stránek, píšete blog, máte i redakční plán, skvěle vyplněné meta tagy, unikátně pro každou stránku a vyplnili jste i všechny ostatní hovadinky, optimalizovali jste obrázky pro vyhledávání. Prostě jste udělali hodně pro to, aby vaše organická návštěvnost rostla. A ona neroste. Potvora mizerná.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů