Náš blog

kategorie blogu

Co si pohlídat při změně agentury pro online marketing?

03.10.2023 | Pavel Horelica
Odvětví internetového marketingu za posledních několik let velmi rychle rostlo. A to jak z hlediska dostupných služeb, tak počtu agentur, které služby nabízejí. Pokud agentura pro online marketing, se kterou vaše společnost spolupracuje, sleduje nové marketingové trendy, pravděpodobně je začlenila do vaší marketingové strategie, aby zlepšila váš celkový úspěch v online světě. A pokud ne – nebo pokud jste se svými výsledky nespokojeni – možná nastal čas na změnu. Sepsali jsme pro vás, jak na to.

Jak neutopit statisíce v placených reklamách aneb 5 praktických tipů pro efektivní online marketing

07.09.2023 | Jana Sýkorová
Vstoupit do světa placených reklam se občas může zdát jako riskantní krok do neznáma. Než dosáhnete požadovaných výsledků, můžete bez správného vedení a rad odborníků snadno přijít o značné finanční prostředky. Nepropadejte reklamní mánii a investujte do reklam efektivně! Tento článek vám nabízí 5 rad a typů, jak vést úspěšnou reklamní kampaň.

„Okurková“ sezóna je skvělá pro technické optimalizace a aktualizace online prostředí

17.07.2023 | Lukáš Bryksa
Léto je tu a s ním přichází i období spjaté s poklesem návštěvnosti webů a e-shopů. Nastává období, kdy aktivita na trhu má klesající tendence, pracovní tempo se zpomaluje a přichází tolik očekávaný čas na dovolenou a zasloužený odpočinek. Naše technické oddělení však pracuje na plné obrátky, protože nastává ideální doba pro technické údržby a zlepšování webů a e-shopů.

Náborové kampaně v LeadAds kampaních Facebook

20.06.2023 | Dominik Bezděk
Facebook je největší sociální síť na světě, na které se denně pohybuje obrovské množství lidí. Pro firmy je to obrovská příležitost, jak oslovit své cílové publikum a získat nové zákazníky. Jedním z nejefektivnějších způsobů, jak toho dosáhnout, jsou náborové kampaně v LeadAds kampaních.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů