Náš blog

kategorie blogu

„Okurková“ sezóna je skvělá pro technické optimalizace a aktualizace online prostředí

17.07.2023 | Lukáš Bryksa
Léto je tu a s ním přichází i období spjaté s poklesem návštěvnosti webů a e-shopů. Nastává období, kdy aktivita na trhu má klesající tendence, pracovní tempo se zpomaluje a přichází tolik očekávaný čas na dovolenou a zasloužený odpočinek. Naše technické oddělení však pracuje na plné obrátky, protože nastává ideální doba pro technické údržby a zlepšování webů a e-shopů.

Náborové kampaně v LeadAds kampaních Facebook

20.06.2023 | Dominik Bezděk
Facebook je největší sociální síť na světě, na které se denně pohybuje obrovské množství lidí. Pro firmy je to obrovská příležitost, jak oslovit své cílové publikum a získat nové zákazníky. Jedním z nejefektivnějších způsobů, jak toho dosáhnout, jsou náborové kampaně v LeadAds kampaních.

Umělá inteligence a SEO – jak nám může AI pomoci?

20.04.2023 | Pavel Horelica
Umělá inteligence v posledních měsících vyvolala značný rozruch. Mnoho lidí naznalo, že jde o „game changer“ v mnoha oblastech lidského bytí. A ano, dle mého, je to tak. V tomto článku budu mluvit o tom, jak nám umělá inteligence (zkráceně AI) může pomoci v SEO.

AI a její efektivní využití v marketingu

04.04.2023 | Alena Bradáčová
AI a marketing jsou dvě sice odlišné oblasti, nicméně při správném a efektivním využití mohou krásně spolupracovat. Umělá inteligence může být v marketingu využívána k mnoha činnostem. Mezi ně můžeme řadit například vylepšení cílení reklam, zlepšení personalizace obsahu, predikci chování zákazníků nebo třeba automatizaci procesů v marketingu.

Jak připravit kvalitní newsletter

Potenciál e-mailingu si spouta firem a podnikatelů buď neuvědomuje, nebo jeho síle nechce věřit. Ať už jsou to rozesílky na týdenní, měsíční nebo kvartální bázi, mailing stále zůstává efektivním komunikačním nástrojem, jak se přiblížit svým stávajícím i potenciálním zákazníkům a rozšířit povědomí o připravovaných novinkách či akcích. Jak má ale takový kvalitní newsletter vypadat, co má obsahovat a jak jej zkrátka sestavit tak, aby zaujal a neletěl do e-koše? Přesně to jsme pro vás rozepsali v dnešním článku.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů