Náš blog

kategorie blogu

Propagujte svou firmu pomocí videí

21.03.2022 | Lukáš Hutter

Vystupte z davu a prezentujte svou firmu zákazníkům, obchodním partnerům či potenciálním novým kolegům zajímavou formou. V dnešní době táhnou videa – zapojte se tedy do tohoto trendu a nechte si vytvořit video, které přesně splňuje zvolený účel.

Spolupráce na tvorbě videí

Díky spolupráci se SOVA STUDIO a Bezeslov Productions jsme schopni našim klientům nabídnout širokou škálu firemních videí pro různé účely – ať už se jedná o reklamní spoty, promo videa (animovaná i hraná), firemní videomedailonky, prezentační videa, reportáže z firemních akcí či videopodcasty, můžete mít jistotu, že se daného úkolu zhostíme rychle, profesionálně a kreativně.

Event videa i 3D produktové animace

Navrhneme grafický styl vašeho eventu a následně vytvoříme promo videa, která uvedou vaši akci jak na sociálních sítích, tak na akci samotné. Odprezentujeme váš program akce a formou animace uvedeme jednotlivé řečníky.

Poradíme si i s prezentací produktů. Vymodelujeme váš produkt ve 3D rozhraní a na něm odprezentujeme ve virtuálním 3D prostředí jeho klíčové vlastnosti. Výhodou 3D produktové animace je možnost rozebrání produktu a udělat rentgenový pohled dovnitř, aniž by se muselo cokoliv reálně ničit či rozebírat.

Natočené video okořeníme animovanými prvky

S natočeným materiálem si umíme i pořádně vyhrát. Zvládneme třeba motion tracking videa, kdy do prostoru natočeného záběru vložíme grafické prvky jako např. texty nebo 3D objekty jako by tam reálně byly. Také přidáme do natočeného videa infografiku, která dovysvětlí potřebné informace. Vytvoříme logoanimaci na míru vaší firmy, kterou můžete použít jak ve videu, tak i např. na webu v hlavičce. Umíme exportovat do formátů, které mají minimální velikost a rychle se na webu načítají, čímž posuneme prezentaci vaší firmy technicky dopředu formou animace.

Dále pro vás vytvoříme stylové animované explainer video, které nabídne nezapomenutelný a nekonvenční příběh pro prezentaci vašich produktů a služeb na webu, sociálních sítích nebo v TV. Zilustrujeme a následně zanimujeme maskota, který provede diváky ve videu informacemi o vašem produktu.

Proč jít do toho s námi?

Nejprve si ujasníme, jaká je vaše představa a cílová skupina, kterou chcete videem oslovit. Následně se společně domluvíme na vhodném formátu videa. Celou komunikaci si vezme na starosti náš obchodní manažer, který se postará, aby všechny strany měly ucelené informace.

Veškeré kroky přípravy a následné propagace se navíc komunikují zaráz s naším marketingovým oddělením – jakmile bude video hotové, může se rovnou spustit předem domluvené promo.

Celé video pro vás vymyslíme – připravíme scénář, vymyslíme celkovou koncepci, seženeme profesionální kompars a zajistíme potřebné technické vybavení, aby byl výsledek perfektní.

Následně přijedeme k vám do firmy a během 1–2 dnů natočíme vše potřebné; naučíme vás, jak mluvit před kamerou, upozorníme vás na časté nešvary a dostaneme z vás to nejlepší – bez stresu a pohodově.

Po natočení materiálů pro vás video sestříháme a budeme ho ladit tak dlouho, dokud nebudete naprosto spokojení. V případě zájmu získáte z natáčecího dne také profesionální fotografie. Samozřejmě se postaráme i o následnou propagaci a marketing.

Zaujala vás tato možnost propagace vaší firmy? Stačí se nám ozvat, společně probereme vaše možnosti a domluvíme se na nejlepším řešení pro vás a vaši firmu.

Reference:

Reklamní spoty a promo videa

Firemní videa

Videomedailonky

Videopodcasty

Reportáže z firemní akce

Promo videa aplikací, atd.

Animovaná kreslená videa představující projekty (videa na HP)

Lukáš Hutter
grafik
ZPĚT Chci cool video
Lukáš Hutter
grafik email: lukas.hutter@impnet.cz

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů