Náš blog

kategorie blogu

Redakční systém Brave CMS a informační systémy ABRA

Vstoupit do světa efektivní správy webu či e-shopu není vždy jednoduché. Spojení moderního redakčního systému s informačními systémy od ABRA Software je však dobrým krokem směrem k bezproblémovému řízení firemních procesů. S naším redakčním systémem Brave CMS je to hračka.

Na co se připravit v marketingu v roce 2024?

03.01.2024 | Alena Bradáčová
V dnešním rychle se měnícím světě marketingu je nezbytné držet krok s nejnovějšími trendy, aby kampaně a celková marketingová strategie našich klientů byly úspěšné. Podle nedávné zprávy od VidenGlobe, přední marketingové analytické agentury, přinese rok 2024 dosud nevídané příležitosti a výzvy. Pojďme se podívat na klíčové trendy, které budou v novém roce proměňovat svět marketingu.

V čem je užitečný obchodní trychtýř?

18.12.2023 | Lukáš Bryksa
Pojďme se blíže podívat na obchodní trychtýř, klíčový nástroj pro každého manažera a podnikatele v oblasti cílení obchodních příležitostí. Nejen že pomáhá lépe porozumět zákazníkům, ale také vede ke zvýšení efektivity.

Jak dnes může manažer využít AI v praxi?

13.11.2023 | Lukáš Bryksa
O AI již nyní existují tisíce publikací a tipů k použití. Nechceme zde kopírovat a recyklovat obehranou písničku. Pojďme si říct, kde opravdu může běžný manažer bez IT znalostí a zaměření době využít AI v praxi. S článkem mi pomohl ChatGPT 4.0, ale pouze tak z 20%, abychom se vyhnuli obecným nicneříkajícím výplním.

Umělá inteligence a knihovny CSS: Budoucnost web designu?

Ve světě moderních technologií a digitálního designu se neustále setkáváme s novými směry a inovativními trendy. Jednou z takových přelomových tendencí se stala i integrace umělé inteligence (AI) do CSS knihoven (Cascading Style Sheets). Tato integrace přináší nové možnosti pro webový design. V tomto blogovém příspěvku se zaměříme na to, jak může být AI využita pro CSS knihovny a jak může tento koncept příznivě ovlivnit budoucnost a rozvoj webového designu.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů