Náš blog

kategorie blogu

5 tipů, jak vyladit a udržet živou stromovku vašeho webu

03.07.2017 | Lenka Zachrdlová
Na informační architektuře neboli stromové struktuře stojí celý váš web. Přesně určuje rozložení konkrétních stránek a obsahu, který se na nich nachází. Její účel je jasný – pomáhá dostat vaše zákazníky přesně tam, kde je chcete mít. Dejte si proto na její tvorbě mimořádně záležet. A nenechte ji potom umřít.

Víc než 7 důvodů, proč by markeťáci měli spolupracovat s blogery

14.06.2017 | Jakub Dymáček
Trend blogování, tedy vedení online deníčků, které jsou na rozdíl od těch ručně psaných, veřejně dostupné všem, dorazil před lety i do České republiky. První blog, který si pamatuji, v souvislosti s rostoucím zájmem o kvalitní jídlo, byl ten Cuketkův o dobrém jídle. A od té doby se to s blogy opravdu rozjelo.

10 tipů, jak neudělat z poptávkových formulářů peklo

Poptávkové formuláře jsou součástí velké spousty webů, které nemají e-shopové řešení. Mají mnoho výhod, ale také nevýhody. Špatně sestavený formulář dokáže potenciální zákazníky vyděsit a odradit od uskutečněné objednávky. Proto se nevyplatí ho odfláknout! Podívejte se s námi na pár tipů a vylaďte svůj poptávkový formulář.

Cesta pro mladé aneb jak získat kvalitního zaměstnance

22.05.2017 | Dominik Bezděk
Většina zaměstnavatelů se bojí zaměstnat čerstvého absolventa bez zkušeností a praxe. Navíc hledají někoho, kdo o práci bude mít skutečný zájem a nepůjde jen za vidinou dobrého výdělku. Východiskem z této prekérní situace je program Cesta pro mladé. My jsme se tohoto projektu zúčastnili. A jaký byl výsledek?

5 nejčastější chyb Google AdWords? Mrkněte na co si dát pozor!

15.05.2017 | Peter Bystrický
PPC reklama je účinným prostředkem k zisku konverzí a šíření povědomí o vaší značce - umožňuje přesné cílení na klienty, výsledky se dají snadno měřit a o rozpočtu si rozhodujete sami. Taky vás ale o mnoho peněz může připravit. Podívejte se na nejčastější chyby, ke kterým v Google AdWords dochází. Neděláte nějakou z nich?

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů