Náš blog

kategorie blogu

Responzivní vs. adaptivní design - který je lepší?

Nástup tabletů a chytrých telefonů otřásl pravidly webového designu a internet se musel náhle přizpůsobit různým variantám a velikostem displejů, mimo jiné i pomocí responsivních a adaptivních web designů. Zajímá vás, jaký je v nich rozdíl, co mají společného, a hlavně jaké řešení je lepší?

Trendy a možnosti B2B e-shopového řešení

09.07.2021 | Eva Jurčíková
B2B e-commerce z podstaty věci vyžaduje jiné funkcionality než B2C e-shop, jelikož velkoobchodní zákazník očekává po přihlášení do systému jiné funkce než koncový zákazník. Zároveň potřeby B2B prodejce jsou jiné než u B2C. Těmto specifikům jsme se postavili čelem a nabízíme plně responzivní řešení ušité přímo na míru potřebám našich B2B klientů.

Jak napsat e-mail, který zákazníci otevřou a dočtou do konce

03.06.2021 | Anna Rybníčková
E-mailový marketing je stále velice silný nástroj, díky němuž můžete efektivně komunikovat se svými klienty i obchodními partnery. V přemíře e-mailů je ovšem velice těžké zazářit a přimět příjemce, aby si otevřeli a pročetli si právě vaše sdělení, to je ten skutečný kumšt. V dnešním článku vám přinášíme několik tipů, jak toho dosáhnout.

Jak na efektivní time management?

12.05.2021 | Eva Jurčíková
Time management je anglický výraz, který se doslovně přeloží jako řízení času. Ve skutečnosti však při správném time managementu čas neřídíte, ten plyne stále stejně, rozhodujete však o tom, jak s ním optimálně naložit. A jak na to v pracovním životě?

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů