Náš blog

kategorie blogu

Marketing Festival 2017 aneb návrat k zákazníkovi

13.11.2017 | Gabriela Neshodová
Skvěle rozjetá show jménem Marketing Festival letos opět nezklamala. Jeden den plný zajímavých workshopů, druhý den strávený na přednáškách takových kapacit, jako je Rand Fishkin přinesl široké spektrum nových poznatků, nad kterými stojí za to se zamyslet. Podívejte se na shrnutí toho nejzajímavějšího.

Chráníte svá data? A v autě se taky nepoutáte?

24.10.2017 | Petr Zaoral
Už od malička naše dvě dcery učíme, že ke kolu nebo odrážedlu patří přilba, v autě musí být v sedačce připoutané a po silnici se chodí u krajnice. Tato naše důslednost již přináší své ovoce. Když jdeme ven, sahají automaticky po svých přilbách.

Jak tvořit zpětné odkazy?

10.10.2017 | Dominik Bezděk
Každý majitel webu či e-shopu si přeje, aby na jeho stránky chodilo co nejvíce návštěvníků. Jednou z cest, jak toho dosáhnout je umisťování zpětných odkazů. Než je ale začnete „rozhazovat“ všude okolo, měli byste znát pár základních pravidel.

Rychlost načítání stránek a vliv na SEO

13.09.2017 | Pavel Horelica
Každý z nás tak nějak cítí, co je myšleno rychlostí stránek. Samotná rychlost stránek se také někdy zaměňuje výrazem "rychlost webu". Významově vždy myslíme stejnou věc. A to dobu, za kterou se nám daná stránka (nebo web) načte. A proč by vás měla tato doba zajímat? Možná existuje víc důvodů, než si myslíte.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů