Náš blog

kategorie blogu

Víte, jak lidé v USA vyhledávají na Googlu?

03.04.2017 | Dominik Bezděk
Svět internetu je plný dat a vědomostí. A nalezneme na něm snad úplně každou informaci, kterou potřebujeme. Jak ale hledat? No přece pomocí magických internetových vyhledávačů jako je Seznam, Bing, nebo Yahoo! Záměrně nezmiňujeme Google, neboť o něm bude celý tento článek. Chcete vědět, jak na něm vaši zákazníci vyhledávají?

Máte na svých stránkách vyskakovací okna? Pozor ať si na vás nevyskočí Google!

28.03.2017 | Pavel Horelica
Google se snaží dbát na uživatelský přístup. To se všeobecně ví. Před dvěma lety zavedl štítek pro tzv. mobilní přátelské weby. Pokud jste se ve výsledcích vyhledávání chtěli zobrazovat co nejvýše i na mobilních telefonech, museli jste k tomu mít přizpůsobený i web. Google vás pak tímto štítkem sám označil. Od ledna nutí weby, aby byli stále více přívětivější pro uživatele. A omezuje tak velká pop-up okna.

Chraňte si své duševní vlastnictví. Pomůžeme vám s ochrannou známkou

15.03.2017 | Lukáš Bryksa
Vlastní výrobky, patenty, služby a jiné nehmotné výsledky vaší práce můžete považovat za duševní vlastnictví. Chránit jej lze stejně jako dům nebo auto. Ochrannou známkou můžete také zabezpečit jakékoliv graficky znázorněné označení. Název vaší společnosti, výrobku nebo služby. A tím se odlišit od ostatních firem, které na trh přinášejí stejné či podobné produkty.

Copy Camp 2017: V zajetí příběhů, aneb když není kontext, vytvořte ho

Kde není příběh, tam ani kuře nehrabe. Lépe řečeno, kde není background, tam zákazníka neudržíte. Letošní CopyCamp se nesl v duchu dalších zajímavých přednášek o tom, co copywriterům na papíře nesmí chybět, co jim nesmí chybět v hlavě a co si mohou dovolit napsat, aby se ve finále nepotili v soudní síni. A nechyběla také spousta inspirace a situací, ve kterých příběh vyhrál na celé čáře.

Vir napadající soubory. Chraňte se před ním

23.01.2017 | Miroslav Urbánek
Nejste zrovna technický typ? Zálohujete si pravidelně své fotky, dokumenty a vše důležité? Nový typ viru napadající soubory vám může zničit všechna vaše data. A získat je zpátky je nejen složité, ale i velmi drahé. Víme, na co si dát pozor.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů