Náš blog

kategorie blogu

V čem tkví kouzlo PWA aplikací?

PWA aplikace neboli Progresivní webové aplikace zažívají v dnešní době značný boom. Není se čemu divit – jsou vcelku rychlé na vývoj, věrně kopírují podobu webu či e-shopu, jsou rychlé a podporují i offline režim. Na jakém principu PWA aplikace fungují a jak vám s nimi můžeme pomoci my?

Propagujte svou firmu pomocí videí

21.03.2022 | Lukáš Hutter
Vystupte z davu a prezentujte svou firmu zákazníkům, obchodním partnerům či potenciálním novým kolegům zajímavou formou. V dnešní době táhnou videa – zapojte se tedy do tohoto trendu a nechte si vytvořit video, které přesně splňuje zvolený účel.

Aktuální trendy – síla konfigurace na vašem webu

21.02.2022 | Lukáš Bryksa
Covid změnil mnohé a v online světě tomu není jinak. Abyste se mohli lépe přiblížit zákazníkům a umožnili jim udělat si lepší představu o vašich produktech, máte možnost tvorby autentických 3D modelů. Na to často navazuje konfigurace produktů či poptávka služeb, která by měla být co nejpřesnější, intuitivní a uživatelsky přívětivá.

Microsoft Exchange vs. klasický mailhosting

28.01.2022 | Petr Zaoral
Ve světě jedniček a nul je jen málo věcí zadarmo. To, co se tak tváří, je většinou vykoupeno soukromím, nespolehlivostí nebo reklamou. Jaký je hlavní rozdíl mezi freemailovými řešeními, komerčními e-mailovými schránkami a mailhostingem přes Microsoft Exchange? A jakou variantu zvolit pro své podnikání? Odpověď přinášíme v našem článku.

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů